Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Upisi na diplomske studije za studente u S statusu

OBAVIJEST za studente preddiplomskih studija u statusu S koji se prijavljuju na 1. godinu diplomskih studija putem NISpDS sustava u ak. god. 2018./2019.

Molimo sve studente preddiplomskog studija u statusu S koji će se u ak. god. 2018./2019. prijaviti na diplomski studij putem NISpDS sustava (https://www.studij.hr/), a imaju obranu završnog rada/ispita do 25. rujna 2018., da dostave kopiju indeksa u Odjelno tajništvo najkasnije do 12. rujna 2018. radi kontrole položenih predmeta jer do 14. rujna 2018. trebaju poslati prijepis ocjena u Središnji prijavni ured u na adresu: Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Središnji prijavni ured, Donje Svetice 38/5, 10000 Zagreb (isključivo preporučenom poštom).

Ukoliko se kopija indkesa ne stigne predati do navedenog roka, studenti će se moći prijaviti na 2. rok.

Studenti u statusu S koji su završili preddiplomski studij i koji će se prijaviti na diplomski studij putem NISpDS sustava na gore navedenu adresu šalju ove dokumente:

- diploma/svjedodžba o završenom odgovarajućem preddiplomskom studiju (ili potvrda o završetku preddiplomskog studija)

- dopunska isprava o studiju kojom se potvrđuje koje je ispite i s kojom ocjenom kandidat položio ili prijepis ocjena

- potvrde o položenom razlikovnom programu ili odgovarajućem programu cjeloživotnog obrazovanja za kandidate koji su završili neistovrsan preddiplomski studij