Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Studentski projekt "Ritam kulturizma 2014"

Studentski projekt "Ritam kulturizma 2014"

Poštovani studenti i nastavnici,

ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u studentskom projektu pod nazivom „Ritam Kulturizma 2014“. Projekt već petu godinu zaredom organiziraju studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Izborom studenata Sveučilišta u Zadru projekt „Ritam Kulturizma 2013“ proglašen je najboljim studentskim projektom u akademskoj godini 2012./2013.

Tema ovogodišnjeg projekta je „Jučer, danas, sutra“, gdje se kroz tri dana održavanja projekta ukazuje na prošlost, sadašnjost i budućnost turizma. Sutrašnjica počiva na mladim potencijalima, studentima turističkih usmjerenja koji će unaprijediti turističku ponudu u budućnosti.

Cilj projekta je obogatiti turističku ponudu grada Zadra izvan glavne turističke sezone, promovirati Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, Sveučilište u Zadru, grada Zadra i Zadarske županije, doprinijeti boljoj prezentaciji prirodnih i kulturnih resursa destinacije, ali isto tako omogućiti studentima da implementiraju stečena znanja i doprinesu turističkom razvoju destinacije. Projekt je namijenjen studentskom populaciji, građanima grada Zadra, Zadarske županije i svim drugim zainteresiranim posjetiteljima.

Molimo da svojom nazočnošću doprinesete našem projektu. Program Ritma kulturizma 2014 se nalazi u prilogu.

Organizacijski odbor Ritma kulturizma

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru