Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Poziv studentima za sudjelovanje na projektu Govornička škola

Dragi studenti Sveučilišta u Zadru,

Ovim putem Vas pozivamo na projekt pod nazivom Govornička škola koju već četvrtu godinu zaredom organizira Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, jedna od najaktivnijih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu.

Ovaj višestruko nagrađivani projekt od strane Sveučilišta u Zagrebu i ove godine održava se u Crikvenici u hotelu Vila Ružica, u razdoblju od 12. do 14. listopada 2018. godine te okuplja 100 ambicioznih studenata sa svih sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Oni će tijekom tri dana edukacije imati priliku slušati predavanja i radionice vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, psihologije, govorništva i fonetike te će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu.

Cilj Govorničke škole je pripremiti studente za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju dobiva certifikat o polaženju Govorničke škole, koji može priložiti u CV.

Do 23. rujna iskoristite pogodnost “Early birds” cijene kotizacije, a nakon 23. rujna primjenjuje se standardna cijena kotizacije.

Prijave su moguće na sljedećem linku: http://bit.ly/Prijavnica_GŠ2018

Više informacija dostupno je na sljedećem linku: http://bit.ly/GŠ2018Event

Nadamo se da ćete nam se i vi pridružiti na još jednoj Govorničkoj školi u Crikvenici te uz još malo uživanja na početku nove akademske godine spojiti ugodno s korisnim.

Lijep pozdrav,

Nika Glasnović

Koordinatorica tima za PR & Marketing