Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Antena Zadar traži suradnike

Antenna d.o.o. traži više novinara, pretežno terenskih za potrebe dnevnog deska i redakcije u ovom trenutku, no i minimalno jednog novinara/ku za potrebe popodnevnog deska i punjenja portala kako svojim tako i agencijskim vijestima odnosno sadržajem koji se plasira unutar partnerske mreže portala s kojima surađujemo. Osoba zadužena za taj posao prvenstveno mora poznavati političke i društvene aktualnosti i događaje, a svakako nije na odmet i nešto širi spektar interesa koji zalazi u sfere života, zabave, sporta i tehnologije.

Što se tiče terenskih djelatnika, koje bi uzeli na vid honorarnog oblika suradnje, isti bi s terena donosili informacije koje bi uobličili za početak u tekst za potrebe portala, a po afirmaciji i početku emitiranja radijskog programa i snimanje priloga za radio, odnosno kreiranje programa uživo.

Svi studenti bi, dakako, bili osigurani ugovornim odnosom ili na principu studentskog ugovora ili na principu ugovora o novinarskom autorskom djelu.

Kreativci i oni s barem nekim iskustvom imaju prednost za posao popodnevne redakcije, dok honorarci mogu svoj posao obavljati tijekom cijelog dana. Tvrtka će osigurati radne uvjete na najmodernijim Apple računalima, neograničeni pristup internetu i WiFi te službeni broj i mobitel.

Naravno, kako smo u redakciji svi redom iskusni na svom području, bilo pisanom/portalskom ili radijskom novinarstvu pa i društvenim mrežama i marketingu, vrlo rado ćemo svoje znanje delegirati na njih, kako bi stekli nove vještine i kompetencije.

Javiti se mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog studija te studenti diplomskog studija Novinarstva i odnosa s javnostima.

Franko Pavić

Predsjednik Uprave društva

Antenna d.o.o.

098/311-981

Trg kneza Višeslava 6G, Zadar

www.antenna.hr